Poncho Breien

Poncho Breien

Poncho BreienWil jij ook een poncho breien ? Nu je een sjaal kunt breien wordt het tijd om iets extra’s te leren, wat dacht je van een poncho breien. Jamie Geidt is een interieur designer uit Amerika. Zij geeft in onderstaande film een zeer leuk idee mee op op een eenvoudige manier een poncho te breien. Zeker het bekijken waard. Het filmpje duurt slechts 2 minuten, dus je hoeft er niet veel tijd in te investeren.
Het principe is het volgende. Een poncho breien wordt zeer eenvoudig als je start met het breien van een brede sjaal. Brei de sjaal ongeveer 40 à 50 cm breed en maak hem 110 à 120cm lang. De steken die je hiervoor gebruikt zijn minder belangrijk. Kies iets dat je zelf graag ziet, of kies een steek die je goed onder de knie hebt. Als jouw sjaal klaar is verbind het uiteinde dan eenvoudig met de zijkant van de sjaal. Op deze manier krijg je een leuk accessoire waar je zeer veel plezier aan zult beleven.
Ik ben er zeker van dat jouw brei vriendinnen op de breiclub laaiend enthousiast worden over “jouw” poncho breien idee. Proberen maar.  Niet alleen is een poncho breien een grote trend, een dergelijk kledingstuk is natuurlijk ook heerlijk warm. ’s Winters draag je hem gezellig bij jou thuis, terwijl je er ’s zomers ook geniet van hebt op een frisse zomeravond. Bovendien is een poncho breien een ontspannend tijdverdrijf en ben je er in enkele avonden klaar mee.
Zorg dat je over een goed patroon beschikt om te poncho breien. Met bovenstaande tip kan je gebruik maken van een sjaal patroon. Een dergelijk patroon vermeldt hoe en heoveel steken je moet opzetten. Daarnaast is het leuk dat er verschillende breisteken worden uitgelegd om een poncho te breien. Op die manier kun je poncho breien zo bijzonder maken als je zelf wilt. Wat zou je ervan denken om een poncho voor jou en je dochter te breien zodat jullie perfect samengaan.

Ga je een poncho breien ?

een leuk idee is dat je restjes wol gaat gebruiken. Hierdoor bekom je namelijk het leukste effect met als bijkomend voordeel dat je je poncho overal bij kunt dragen. Wil je meer informatie over een poncho breien, klik dan op Breien voor beginners. In dit boek wordt jou haarfijn verteld hoe je kunt starten met breien. Het is een goedkope en leuke manier om te leren breien en om jouw project poncho breien tot een goed einde te brengen.

This entry was posted in Breien voor beginners. Bookmark the permalink.

Comments are closed.